Om Elmely

Hos Elmely serveres der en 100% plantebaseret menu. Dog skal du ikke blive bange for, at der bliver gået på kompromis med smagen – tværtimod! Her kan du f.eks. få en bolle med smør og en cappuccino, imens god musik spiller i højtaleren. Det er ren hygge og lagom.

Café Elmely er stiftet af mig – Nanna Elmely, som har været interesseret i den veganske livsstil siden 2014. Jeg mener at der mangler plantebaserede muligheder i Aarhus, og synes det er en skam at mange tror at vegansk kost er kedelig og begrænset. Med en stor drøm om at åbne min egen café (og en særlig kærlighed for bagning), har jeg samlet mig mod til at åbne et lille sted i det charmerende Latinerkvarter. Jeg håber du vil kigge forbi 🙂

Navnet Elmely er mit efternavn, som stammer fra min nu afdøde oldefar, som havde en gård på Fyn ved samme navn. Alle oldefars venner kaldte ham for Elmely, hvor han derfor ikke så andre muligheder end at skifte efternavn.
Jeg har valgt at bruge navnet, da jeg synes at det går i harmoni med den stemning, jeg gerne vil skabe på Café Elmely; hygge, nærhed, naturlighed, ro, ly.

Har du spørgsmål om det mindste eller største, er du altid velkommen til at kontakte Café Elmely på hej@cafeelmely.dk eller på tlf. 42 34 92 56.